Телефон за поръчки
и безплатна консултация:
0893098807

EN | BG | GR

 

За нас

Vital Concept | За здрави и успешни хора.

Vital Concept е иноватина компанията, създадена през 2015 година в търсене на рецептата за по-добър, пълноценен и здравословен живот. Нашите хранителни добавки се произвеждат от сертифицирана фабрика в Германия и отговарят на най-високите съвременни изисквания за качество и ефективност. 

Компанията оперира както на българския, така и на международния пазар. Продуктите ни се доказаха като високо ефективни и предпочитани от потребители в Европа, САЩ и Азия. В България сме един от лидерите на пазара, като повече от 500 аптеки и други търговски обекти ни се довериха и успешно предлагат нашите продукти. Наши ценни партньори са едни от най-големите търговски и аптечни вериги в страната - SoPharmacy, Ceiba, Санита, Гален, Фрамар, Субра, Медея, Софарма Трейдинг, Фантастико и др.

Нашата мисия.

Vital Concept стимулира вътрешната сила, подчертава най-доброто в характера и води до хармоничен живот.

Запознайте се с нашето оръжие, за да сте слаби, красиви, здрави или просто да живеете по-дълго. За нас, тайната на живота изпълнен с радост, вълнение и много красиви моменти, е нещо напълно естествено и дори влияе положително на здравето.

Ежедневието ни предоставя преживявания в различни окраски - някои добри, някои лоши. Имайки предвид живота на съвременните мъже и жени, ние сме създали нашите продукти с внимание към ежедневните дейности, които формират начина на живот и влияят върху ежедневието. Това ни накара да създадем хранителни добавки, продукти за всеки аспект от живота, които не само да го подобряват, но и предоставят на хората радостта да бъдат истински живи всеки ден.

По-зелени от пролетна поляна.

Всяка малка тайна има своите съставки за успех.

  • Съставките за нашия успех са 100% органични, произведени и добре съхранявани в Германия.
  • Всички наши продукти са изготвени чрез най-високите съвременни технологии и с отговорната грижа към околната среда.
  • Напълно безвредни за хората, заради техния естествен произход, те са важна част от нашия специален микс.
  • Внимателно селектирани в специални комбинации, като допълнение за оптималното количество от ежедневна грижа, от която се нуждае всеки.

Живот без ограничения.

Ние предлагаме пълен спектър от хранителни добавки, които подобряват значително живота, специално изработени да задоволят всички нужди на съвременните хора.

Бъди здрав, щастлив и пълен с енергия, независимо от своя пол или възраст. Открий своята най-голяма сила и я насочи в точната посока. Остани фокусиран и спокоен, без да губиш радостта си. Надскочи себе си и разчитай на собственото си аз.

Ти си в центъра на вниманието.

Vital Concept е на твоите услуги!

Виж нашите продукти за съвършенно здравословно преживяване!

Сравнение на продукти
Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки