Телефон за поръчки
и безплатна консултация:
0893098807

EN | BG | GR

 

ЧЕСТО ЗАДАВАНИ ВЪПРОСИ

 • Кои продукти са подходящи за мен?

  Ако си здрав възрастен човек, тогава можеш да използваш всички наши продукти. Ако си мъж, обаче, не те съветваме да приемаш MAMA. Можеш да го купиш за твоето момиче. Обърни внимание на всички наши продукти и избери тези, който ще бъдат най-подходящи за твоя начин на живот, сега и в бъдеще.

 • Продуктите, подходящи ли са за бременни или кърмещи жени?

  Vital Concept не препоръчва употребата на някои от продуктите по време на бременност или кърмене. Нашите продукти са безвредни, но въпреки това съветваме, ако си бременна или кърмиш да се консултираш с лекар преди да използваш каквито и да било хранителни добавки.

 • Трябва ли да се консултирам с лекаря си преди да взема диетична добавка?

  Ако си бременна, кърмиш или имаш хронично заболяване, като например диабет, хипертония или сърдечно заболяване, винаги трябва да се консултираш с лекар или фармацевт преди да приемаш каквито и да било хранителни добавки.

 • Съдържа ли се в етикета пълната информация за продукта?

  Всяка съставка в продуктите, предлагани то Vital Concept, е внимателно подбрана и описана за ваша информация и безопасност. Всички хранителни стойности и активни съставки на продуктите са упоменати отделно за всеки продукт, както на етикета върху бутилките, така и в уеб-сайта.

 • Има ли добавки, подходящи за вегани и вегетарианци?

  Повечето от нашите продукти са подходящи за употреба от вегани и вегетарианци. Въпреки това, ако искаш да си сигурен, моля, провери за знака 'Vegan Friendly' на страницата на продукта.

 • Мога ли едновременно да приемам добавки и предписаните ми лекарства?

  Ако приемаш някакви лекарствени препарати предписани или препоръчани от лекар, съветваме те да се посъветваш с него преди да приемаш добавките. Необходимата информация за всички наши продукти може да откриеш върху етикета на съответния продукт или на страницата на продукта в този уеб сайт. Разпечатай ги и ги сподели с лекаря си.

 • Къде са произведени вашите продукти?

  Продуктите се произвеждат в Германия, под строгия лицензионен режим на ЕС за фармацевтични продукти, където екип от учени създава хранителните добавки с прецизност и внимание към всеки детайл, като се набляга на взискателният контрол във всеки един етап от производственият процес. Всички наши продукти са произведени в BHI BioHealth International GmbH, Германия, специално създадени и разработени за Vital Concept.

 • Мога ли да предозирам добавките?

  Количеството на хранителните вещества в диетата са въпрос на личен избор. Въпреки че нашите продукти не съдържат вредни добавки и са безопасни за прием всеки ден, само ти можеш да решиш дали нивата отговарят на индивидуалните ти нужди. Няма вероятност от "предозиране" или от токсичност на съставките ако ги комбинирате, стига да спазвате препоръчаните дози за всеки продукт.

 • Могат ли хранителните добавки да доведат до пристрастяване?

  Продуктите ни съдържат само природни хранителни съставки и никакви други вещества. Всяка формула е метаболитно и рН-балансирана, за да се гарантира оптимална ефективност и да се предотврати стомашен дискомфорт, дори и при хора с установена свръхчувствителност.

Сравнение на продукти
Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки