Телефон за поръчки
и безплатна консултация:
0893098807

EN | BG | GR

 

КОИ ХРАНИТЕЛНИ ДОБАВКИ СА ПОДХОДЯЩИ ЗА ВАШАТА ВЪЗРАСТ?

24.07.2019 16:49:36

КОИ ХРАНИТЕЛНИ ДОБАВКИ СА ПОДХОДЯЩИ ЗА ВАШАТА ВЪЗРАСТ?

На пазара има много различни видове хранителни добавки. И всички те изглеждат чудесен избор за допълване на хранителния ни режим.

Разбира се, няма как да си набавим всички и често става много трудно да изберем правилната за нас добавка.

Днес ще поговорим за изборa на правилните добавки от друг ъгъл – в зависимост от здравословното ви състояние, пола и възрастта. Има различни съставки, които трябва да търсите, когато избирате подходящата хранителна добавка, която да присъедините към режима си. Има и няколко основни неща, които трябва да имате предвид, когато правите подбор на витамините и амино киселините, които ще включите в ежедневния си режим.


ЖЕНИ (20-40)

Ако сте жена между 20-35 годишна възраст, имате предимството да включите правилните хранителни добавки в режима си от рано, за да могат да подействат за здравословния ви и балансиран начин на живот през следващите етапи на живота ви. На тази възраст, жените греят по много естествен и магнетичен начин. И все пак не трябва да забравяме, че съвременният начин на живот може да повлияе това излъчване по-рано отколкото ни се иска. Факторите на околната среда като мръсен въздух, стрес и разбира се заведенията с тютюев дим, често влиаят зле както на външния вид, така и на вътрешния баланс. Грижата за здрава кожа, нокти и коса е важна, за да могат те да изглеждат все така магнетично за по-дълъг период от време. Омекотяващи и хидратиращи свойства като тези на Алое Вера и Q10, като и уникалното действие на хиалурона са задължителни ако се стремите да постигнете WOW ефект всеки ден.


ЖЕНИ (35-50)

Дамите в тази възраст имат нужда да поддържат доброто общо състояние на организма (метаболизъм, имунна система, нервна система) и разбира се, да запазят доброто си излъчване и гладка кожа. За тях изключително подходящи са Витамините за жени YOLO - мултивитаминен комплекс, съдържащ колаген и грижещ се за доброто здраве на организма. Колагенът и гъбите Шийтаке са много ефективни при изглаждане на фините бръчки и възвръщане еластичността на кожата. На тази възраст, повечето жени ще почувстват и симптомите на менопаузата, която създава нуждата от добавки, които могат да облекчат елементите на дискомфорт по време на този преходен период и да поддържат баланса на хормоните в тялото. Всяка добавка със соя и червена детелина е подходяща за жени на тази възраст заради регенериращите качества на тези две съставки. Двете представляват 2/3 от формулата, която използваме, за да направим капсулите WOMAN, които спокойно можете да комбинирате с уникалния WOMAN TEA за още по-добър ефект. Ако имате нужда от повечко магнезий – набавете си го с уникалната добавка DOUBLE MAGNESIUM, която съчетава 2 от най-ефективните форми на магнезий - цитрат и карбонат.


ЖЕНИ (50+)

Дамите, които минават границата от 50, трябва да се фокусират върху хранителни съставки, които да подхранят костите им с високи количества калций и да подсилят имунните им системи срещу различни заболявания. Капсулите от хранителната добавка FOREVER са малки, но мощни коктейли от магданозени листенца срещу висок холестерол, мака за калций и енергия, ацерола за синтезата на колаген и древното растение амарант за ежедневна доза задължителни протеини за подпомагане на генерирането на нови клетки в тялото. Разбира се комбинацията от калций и магнезий си остава една от класическите хранителни добавки, изключително подходящи за тази възрасти.


МЪЖЕ (20-35)

Младите мъже от 20-35 години могат да се считат като група, която е в една от най-активните фази от живота си. Това, от което те най-много имат нужда в този период е сила, издръжливост и скорост, за да могат да се справят с всичките си професионални и физически предизвикателства. Популярното годжи бери съдържа изключително много витамини и амино киселини, както и 500 пъти повече витамин C от портокалите. Гуараната също е важна съставка, която повишава спортните постижения и намалява умората. Можете да намерите всичко това в добавки като POWER.


МЪЖЕ (35-50)

Мъжете на 35+ имат много натоварени графици на ежедневието си, като комбинират семейния си живот с професионални постижения и отговорност за дома. За да балансират стреса, те трябва да си осигурят нужната почивка и сън редовно. Комбинацията между какао, пасифлора и рутин (често срещана съставка в черния чай), които можете да откриете в добавката RELAX за емоционален баланс, ще помогнат на тялото ви да работи в тази насока. Тези съставки надграждат върху функциите на мозъка и облекчават чувството за тревога и инсомнията. Хранaта при мъжете е от изключителна важност. Тя трябва да е в достатъчни количества, за да дава достатъчно сили, но и да не е прекомерна, за да не се допусне затлъстяване. За да сте сигурни, че подхранвате организма си редовно с познатите супер-храни, като спирулина, пробвайте да добавите капсулите SPIRULINA FOOD в ежедневния си режим. Те съдържат един от най-съществените източници на протеини и витамини за стимулиране на имунната система.


МЪЖЕ 50+

Мъжете над 50 годишна възраст имат нужда да обърнат внимание на цялостното си здраве в този период, защото тогава имунните им системи са най-податливи към вируси и настинки, които могат да се развият в по-сериозни здравословни проблеми. Хранителната добавка HEALTH комбинира боровинки, ехинацея, джинджифил, Рейши гъби и корален калций, за да предразположи тялото да създава повече антитела срещу вируси. Мъжете на тази взраст не трябва да забравят и за специфичните си мъжки нужди, свързани с добрата работа на простата. ALPHA е хранителна добавка с коприва, тиквено семе и други сътавки, които подпомагат нормалното функциониране на простата.

Независимо от възраста и пола има някои добавки, които не бива да забравяте. Таква е например чудотворната куркума. Също, е добра идея да подпомагате генерирането на ценни пробиотични бактерии в тялото, много от които можете да откриете в добавката BALANCE. Истината е, че всичките предложения за хранителни добавки на Vital Concept ще ви помогнат да поддържате телата си здрави през различните фази от живота ви. Но е важно да разчитате сигналите, които тялото ви предоставя, за да ви намекне от какво се нуждае най-много в даден момент, за да поддържа баланс. Надяваме се, че ще се вслушате в нуждите на вашите тела и ще се грижите за тях по малко всеки ден.

Коментари

MmzHrrdb
MmzHrrdb 13.09.2021 555

Остави коментар

Хранителни добавки

Vital Concept | Блог

КОИ ХРАНИТЕЛНИ ДОБАВКИ СА ПОДХОДЯЩИ ЗА ВАШАТА ВЪЗРАСТ?

КОИ ХРАНИТЕЛНИ ДОБАВКИ СА ПОДХОДЯЩИ ЗА ВАШАТА ВЪЗРАСТ?

На пазара има много различни видове хранителни добавки. И всички те изглеждат чудесен избор за допълване на хранителния ни режим. Разбира се, няма как да с На пазара има много различни видове хранителни добавки. И всички те изглеждат чудесен избор за допълване на хранителния ни режим. Разбира се, няма как да с 2022-05-09T17:03:54+03:00 КОИ ХРАНИТЕЛНИ ДОБАВКИ СА ПОДХОДЯЩИ ЗА ВАШАТА ВЪЗРАСТ?

<p><span style="font-size: 12pt;">На пазара има много различни видове хранителни добавки. И всички те изглеждат чудесен избор за допълване на хранителния ни режим.</span></p> <p><span style="font-size: 12pt;">Разбира се, няма как да си набавим всички и често става много трудно да изберем правилната за нас добавка.</span></p> <p><span style="font-size: 12pt;">Днес ще поговорим за изборa на правилните добавки от друг ъгъл &ndash;&nbsp;<strong>в зависимост от здравословното ви състояние, пола и възрастта.</strong>&nbsp;Има различни съставки, които трябва да търсите, когато избирате подходящата хранителна добавка, която да присъедините към режима си. Има и няколко основни неща, които трябва да имате предвид, когато правите подбор на витамините и амино киселините, които ще включите в ежедневния си режим.</span></p> <div><span style="font-size: 12pt;"><img src="https://vitalconcept.com/media/wysiwyg/w20.jpg" alt="" /></span> <h2><br /><span style="font-size: 12pt;"><img class="alignleft" style="font-weight: 400;" src="https://cdncloudcart.com/14328/files/image/20.jpg" alt="" width="214" height="322" /><span style="font-size: 14pt;"><strong>ЖЕНИ (20-40)</strong></span></span></h2> <p><span style="font-size: 12pt;">Ако сте жена между 20-35 годишна възраст, имате предимството да включите правилните хранителни добавки в режима си от рано, за да могат да <strong>подействат за здравословния ви и балансиран начин на живот&nbsp;</strong>през следващите етапи на живота ви. На тази възраст, жените греят по много естествен и магнетичен начин. И все пак не трябва да забравяме, че съвременният начин на живот може да повлияе това излъчване по-рано отколкото ни се иска. Факторите на околната среда като мръсен въздух, стрес и разбира се заведенията с тютюев дим, често влиаят зле както на външния вид, така и на вътрешния баланс.&nbsp;<strong>Грижата за здрава кожа, нокти и коса е важна,</strong>&nbsp;за да могат те да изглеждат все така магнетично за по-дълъг период от време. Омекотяващи и хидратиращи свойства като тези на<strong>&nbsp;Алое Вера и Q10, като и уникалното действие на хиалурона</strong>&nbsp;са задължителни ако се стремите да постигнете&nbsp;<a href="https://vitalconcept.bg/product/wow" target="_blank" rel="noopener">WOW ефект</a>&nbsp;всеки ден.</span></p> </div> <div><span style="font-size: 12pt;"><img src="https://vitalconcept.com/media/wysiwyg/w40.jpg" alt="" /></span> <h2><br /><span style="font-size: 14pt;"><strong>ЖЕНИ (35-50)</strong></span></h2> <p><span style="font-size: 12pt;">Дамите в тази възраст имат нужда да поддържат доброто общо състояние на организма (метаболизъм, имунна <img class="alignright" src="https://cdncloudcart.com/14328/files/image/35.jpg" alt="" width="279" height="329" />система, нервна система) и разбира се, да запазят доброто си излъчване и<strong>&nbsp;гладка кожа.</strong>&nbsp;За тях изключително подходящи са&nbsp;<a href="https://vitalconcept.bg/product/yolo" target="_blank" rel="noopener">Витамините за жени YOLO</a>&nbsp;- мултивитаминен&nbsp;<strong>комплекс</strong>, съдържащ колаген и грижещ се за доброто здраве на организма. Колагенът и гъбите Шийтаке са много ефективни при&nbsp;<strong>изглаждане на фините бръчки</strong>&nbsp;и възвръщане еластичността на кожата. На тази възраст, повечето жени ще почувстват и<strong>&nbsp;симптомите на менопаузата</strong>, която създава нуждата от добавки, които могат да облекчат елементите на дискомфорт по време на този преходен период и да&nbsp;<strong>поддържат баланса на хормоните в тялото</strong>. Всяка добавка със&nbsp;<strong>соя</strong>&nbsp;и<strong>&nbsp;червена детелина</strong>&nbsp;е подходяща за жени на тази възраст заради регенериращите качества на тези две съставки. Двете представляват 2/3 от формулата, която използваме, за да направим&nbsp;<a href="https://vitalconcept.bg/product/woman" target="_blank" rel="noopener">капсулите WOMAN,</a> които спокойно можете да комбинирате с уникалния <a href="https://vitalconcept.bg/product/woman-tea" target="_blank" rel="noopener">WOMAN TEA</a> за още по-добър ефект.&nbsp;Ако имате нужда от повечко&nbsp;<strong>магнезий</strong>&nbsp;&ndash; набавете си го с уникалната добавка&nbsp;<a href="https://vitalconcept.bg/product/double-magnesium" target="_blank" rel="noopener">DOUBLE MAGNESIUM</a>, която съчетава 2 от най-ефективните форми на магнезий - цитрат и карбонат.</span></p> </div> <div><span style="font-size: 12pt;"><img src="https://vitalconcept.com/media/wysiwyg/w60.jpg" alt="" /></span> <h2><br /><span style="font-size: 14pt;"><strong>ЖЕНИ (50+)</strong></span></h2> <p><span style="font-size: 12pt;"><img class="alignleft" src="https://cdncloudcart.com/14328/files/image/50.jpg" alt="" width="369" height="245" />Дамите, които минават границата от 50, трябва да се фокусират върху хранителни съставки, които да&nbsp;<strong>подхранят костите им с високи количества калций</strong>&nbsp;и да подсилят имунните им системи срещу различни заболявания. Капсулите от хранителната добавка&nbsp;<a href="https://vitalconcept.bg/product/forever" target="_blank" rel="noopener">FOREVER </a> са малки, но мощни коктейли от&nbsp;<strong>магданозени листенца срещу висок холестерол, мака за калций и енергия, ацерола за синтезата на колаген и древното растение амарант за ежедневна доза задължителни протеини</strong>&nbsp;за подпомагане на генерирането на нови клетки в тялото. Разбира се комбинацията от&nbsp;<a href="https://vitalconcept.bg/product/calcium-and-magnesium" target="_blank" rel="noopener">калций и магнезий</a>&nbsp;си остава една от класическите хранителни добавки, изключително подходящи за тази възрасти.</span></p> </div> <div><span style="font-size: 12pt;"><img src="https://vitalconcept.com/media/wysiwyg/m20.jpg" alt="" /></span> <h2><br /><span style="font-size: 12pt;"><img class="alignleft" src="https://cdncloudcart.com/14328/files/image/m20.jpg" alt="" width="209" height="284" /><span style="font-size: 14pt;"><strong>МЪЖЕ (20-35)</strong></span></span></h2> <p><span style="font-size: 12pt;">Младите мъже от 20-35 години могат да се считат като група, която е в една от най-активните фази от живота си. Това, от което те най-много имат нужда в този период е&nbsp;<strong>сила, издръжливост и скорост,</strong>&nbsp;за да могат да се справят с всичките си професионални и физически предизвикателства. Популярното&nbsp;<strong>годжи бери</strong>&nbsp;съдържа изключително много&nbsp;<strong>витамини</strong>&nbsp;и&nbsp;<strong>амино киселини</strong>, както и&nbsp;<strong>500 пъти повече витамин C</strong>&nbsp;от портокалите.&nbsp;<strong>Гуараната</strong>&nbsp;също е важна съставка, която повишава спортните постижения и намалява умората. Можете да намерите всичко това в добавки като&nbsp;<a href="https://vitalconcept.bg/product/power" target="_blank" rel="noopener">POWER</a>.</span></p> </div> <div><span style="font-size: 12pt;"><img src="https://vitalconcept.com/media/wysiwyg/m40.jpg" alt="" /></span> <h2><br /><span style="font-size: 12pt;"><span style="font-size: 14pt;"><strong>МЪЖЕ (35-50)</strong></span><img class="alignright" src="https://cdncloudcart.com/14328/files/image/m35.jpg" alt="" width="458" height="304" /></span></h2> <p><span style="font-size: 12pt;">Мъжете на 35+ имат много натоварени графици на ежедневието си, като комбинират семейния си живот с професионални постижения и отговорност за дома. За да&nbsp;<strong>балансират стреса,</strong>&nbsp;те трябва да си осигурят нужната почивка и сън редовно. Комбинацията между&nbsp;<strong>какао, пасифлора и рутин</strong>&nbsp;(често срещана съставка в черния чай), които можете да откриете в&nbsp;<a href="https://vitalconcept.bg/product/relax">добавката RELAX за емоционален баланс</a>, ще помогнат на тялото ви да работи в тази насока. Тези съставки надграждат върху функциите на мозъка и облекчават чувството за тревога и инсомнията. Хранaта при мъжете е от изключителна важност. Тя трябва да е в достатъчни количества, за да дава достатъчно сили, но и да не е прекомерна, за да не се допусне затлъстяване. За да сте сигурни, че подхранвате организма си редовно с<strong>&nbsp;познатите супер-храни,</strong>&nbsp;като&nbsp;<strong>спирулина</strong>, пробвайте да добавите&nbsp;<a href="https://vitalconcept.bg/product/spirulina-food" target="_blank" rel="noopener">капсулите SPIRULINA FOOD</a>&nbsp;в ежедневния си режим. Те съдържат един от най-съществените&nbsp;<strong>източници на протеини и витамини</strong>&nbsp;за стимулиране на имунната система.</span></p> </div> <div><span style="font-size: 12pt;"><img src="https://vitalconcept.com/media/wysiwyg/m60.jpg" alt="" /></span> <h2><br /><span style="font-size: 12pt;"><img class="alignleft" src="https://cdncloudcart.com/14328/files/image/m50.jpg" alt="" width="507" height="341" /><span style="font-size: 14pt;"><strong>МЪЖЕ 50+</strong></span></span></h2> <p><span style="font-size: 12pt;">Мъжете над 50 годишна възраст имат нужда да обърнат внимание на&nbsp;<strong>цялостното си здраве</strong>&nbsp;в този период, защото тогава имунните им системи са най-податливи към вируси и настинки, които могат да се развият в по-сериозни здравословни проблеми.&nbsp;<a href="https://vitalconcept.bg/product/health" target="_blank" rel="noopener">Хранителната добавка HEALTH</a>&nbsp;комбинира&nbsp;<strong>боровинки, ехинацея, джинджифил, Рейши гъби и корален калций,</strong>&nbsp;за да предразположи тялото да създава повече антитела срещу вируси. Мъжете на тази взраст не трябва да забравят и за<strong>&nbsp;специфичните си мъжки</strong>&nbsp;нужди, свързани с добрата работа на простата.&nbsp;<a href="https://vitalconcept.bg/product/alpha" target="_blank" rel="noopener">ALPHA</a>&nbsp;е хранителна добавка с&nbsp;<strong>коприва, тиквено семе</strong>&nbsp;и други сътавки, които подпомагат&nbsp;<strong>нормалното функциониране на простата</strong>. </span></p> <p><span style="font-size: 12pt;">Независимо от възраста и пола има някои добавки, които не бива да забравяте. Таква е например&nbsp;<a href="https://vitalconcept.bg/product/curcuma" target="_blank" rel="noopener">чудотворната куркума</a>. Също, е добра идея да подпомагате&nbsp;<strong>генерирането на ценни пробиотични бактерии</strong>&nbsp;в тялото, много от които можете да откриете в&nbsp;<a href="https://vitalconcept.bg/product/balance" target="_blank" rel="noopener">добавката BALANCE</a>. Истината е, че всичките предложения за&nbsp;<strong>хранителни добавки</strong>&nbsp;на Vital Concept ще ви помогнат да поддържате&nbsp;<strong>телата си здрави</strong>&nbsp;през различните фази от живота ви. Но е важно да разчитате сигналите, които тялото ви предоставя, за да ви намекне от какво се нуждае най-много в даден момент, за да поддържа баланс. Надяваме се, че ще се вслушате в нуждите на вашите тела и ще се грижите за тях по малко всеки ден.</span></p> </div>

MmzHrrdb MmzHrrdb

2021-09-13T11:14:02+03:00
555
Сравнение на продукти
Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки